Zimmerreservation Werbeangebot Über uns Kontakt Zug Info Sitemap
magyarenglish
Suche
Unterkunft
Camping
Gastronomie
Kulture

Login:
Kennung: 
Passwort: 
Suche
  
Landkarten-Suche

Landschaft
Bergland
am Ufer
städtlich
landlich
kurbad-,thermalbad


Dienstleistungsart
Schlosshotels
Wellnesshotels
Kinderhotels
Agrotourismus
Konferenz
Kurorte
Jugendherberge

Newsletter
Name:
E-Mail:
Links:


Anzahl der Besucher: 1443294
 
Cat Cafe Budapest
BUDAPEST
1065, Révay utca 3.
Tel.: 20/617-3301
www.catcafebudapest.hu  
KávéházVisa
Szezonban: január 1. - december 31
H-V : 10-22
Szezonon kívül
60 / 60
Information  
Nem sokkal az után, hogy Európában megjelent a Cat Café, azaz a macskás kávéház fogalma, Budapesten is megnyitottuk kávézónkat, ahol ötvöztük az állatvilág eme szépségeit a kávézás szertartásával Budapest szívében, a hatodik kerületben, a Szent István Bazilika és a Belváros közelében.

A Cat Café Macskávézó mint közösségi hely célja, hogy a nagyváros forgatagában a vendégeink kellemes környezetben kerüljenek kapcsolatba olyan kedves és barátságos állatokkal, akik megszépítik napjukat vagy esetleg nyugalmat, békét sugároznak pár órára, amíg elfogyasztják a nálunk rendelt finomságokat.

A 300 m2 alapterületű kávéházban több mint tíz cica található, akik itt élnek, várják a vendégeket, hiszen hozzászoktak a folyamatos látogatáshoz.

A hozzánk betérő kedves Vendégek számos forró italból, üdítő italból és alkoholos készítményekből, valamint süteményekből és melegszendvicsekből választhatnak. A 15 féle tea, 15 féle kávékülönlegesség, minőségi borok és finom sütemények elfogyasztásán kívül vendégink a cicáknak is kedveskedhetnek az általunk kínált cat snack jutalomfalattal, mely nagy népszerűségnek örvend a cicák körében és pár pillanat alatt a vendég asztalához varázsol egy tucat cicát.

Lehetőséget kínálunk privát rendezvények, születésnapok, névnapok és egyéb alkalmak lebonyolítására. Programjaink között szerepelnek örökbe fogadó napok, különböző érdekes előadások, bemutatók és foglalkozások, sok esetben neves személyek részvételével, ami tovább emeli a macskaparadicsom eseményeinek színvonalát.

A kávézó készséges személyzete és a házirend segít abban, hogy a lehető legnagyobb élményben legyen részük, ha szabadidejüket nálunk töltik el.

Szeretettel várunk mindenkit, aki szereti a cicákat és vállalkozik egy nem mindennapi élményre.
 
Liste

Utazzon vonattal, és töltodjön fel élményekkel! »