szállásfoglalás médiaajánlat céginfó kapcsolat vasúti utazások honlaptérkép
englishDeutch
Keresés
Szállás
Camping
Étterem
Kultúra

belépés:
Felh. név: 
Jelszó: 
Keresés
  
Térképes kereső

Táj
hegyvidék
vízpart
városi környezet
falusias környezet
gyógy-, termálvíz


Típus
kastélyszállók
wellness
családbarát szálláshelyek
falusi turizmus
konferencia
gyógyüdülés
ifjúsági szállás
városi szálloda

Hírlevél
Név
E-mail:
linkek:


Látogatók száma: 1443303
 
Bárka Színház
BUDAPEST VIII. ker.
1082, Üllői út 82.
Tel.: 1/303-6506   Fax.: 1/210-9218
www.barka.hu  
Ha valaki végigböngészi a Bárka műsorát, akkor csupa kortárs darabbal találkozik Tasnáditól Conor McPhersonig, Dough Wrighttól Bradbury-ig, Mrożektől Masłowskáig. De kifejezetten a Bárka számára is születnek darabok, amivel a színház célja az, hogy közvetlenül megszólítsák a nézőket és a mindennapjaikat meghatározó eseményeket helyezzék a középpontba.
De mi fontosnak tartjuk, hogy a Bárka több legyen, mint "színházi üzem". Egy igazi közösségi hely létrehozására törekszünk, ahol találkozhatnak mindazok, akik szeretik a színházat, kiállításokat, koncerteket, irodalmi esteket, Bárka Játék esteket.
Ezért ebben az évadban is nagyszerű előadásokkal készülünk; az első bemutatót decemberben láthatjátok. A szibériai születésű Oleg és Vlagyimir Presznyakov, a fiatal orosz drámaíró testvérpár, az Európa-Ázsia című darabjukat állítják színpadra. Az előadás sok-sok humorral és zenével, olyan világot tár elénk, amelyben a szereplők első pillantásra valóságos, élő figuráknak tűnnek. Csakhogy menet közben, a csavaros, jó szituációkkal és pergő párbeszédekkel megírt jelenetek során kiderül, hogy ez az élőnek tűnő, valóságos emberekből álló világ bizony halott....
Tasnádi István - Rovarok című művét, Vidovszky György rendezésében februárban kerül bemutatásra. Az alkotópáros ezúttal egy "trash-revüre" készül. Az előadásban fiatal színészek mellett a Bárka Színház társulatából is játszanak majd.

Jegyértékesítés:

Bárka Színház jegypénztár
cím: 1082 Bp., Üllői u. 82.
tel.: 303-6505
e-mail: jegy@barka.hu, jegyiroda@barka.hu

Bárka Kikötő Szervezés és Jegyiroda
cím: 1097 Bp., Ráday u. 37.
nyitva: h-p: 10-18 óráig, hétvégén zárva.
tel.: 483-1325
e-mail: jegyiroda@barka.hu
 
lista

Utazzon vonattal, és töltodjön fel élményekkel! »